Hjem - Lions Vojens

Julelotteri

Forhistorie

Til og med 2007 har en række syd- og sønderjyske Lions klubber sammen med dagbladet JyskeVestkysten kørt et Julelotteri. Pga. stigende arbejdsindsats og omkostninger for de involverede klubber sammenholdt med et faldende overskud, valgte klubberne at stoppe dette julelotteri.

Lotteri i eget regi

I Lions Club Vojens valgte vi i 2008 at opstarte og fortsætte med et nyt lokalt julelotteri efter samme principper som det gamle, men med visse forenklinger.

Det nye lokale julelotteri blev særdeles godt modtaget af vore lokale gevinstsponsorer og andre medvirkende, så gevinstniveauet fra det gamlle, fælles Julelotteri kunne fastholdes såvel antals- som værdimæssigt - det er vi lidt stolte af!

Uafhentede gevinster

Eventuelle uafhentede gevinster fra Julelotteriet tilfalder Lions Club Vojens, som anvender dem som præmier og gevinster i forbindelse med andre Lions aktiviteter og arrangementer.

Udvikling

Der har været en positiv udvikling i samlet genvinstantal og -værdi, som det fremgår af nedenstående tabel.